Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165316
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСорокіна, Альона
dc.date.accessioned2023-11-28T07:37:31Z
dc.date.available2023-11-28T07:37:31Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.citationСорокіна А. Передумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузі / Сорокіна Альона // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 156-157.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165316
dc.description.abstractНа розвиток корисного потенціалу суттєво впливає безліч факторів прибуткового зростання, зумовлених активним розробленням та інтеграцією вже існуючих і напрацьованих здобутків вітчизняної кондитерської галузі. Але адекватної реакції виробників, зумовленої експоненціальним зростанням попиту, на жаль, у досліджуваний проміжок часу не спостерігається, тому можна зробити висновок про відсутність тісного зв’язку наукових та інноваційних центрів із каналами розроблення і виготовлення продукції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкондитерська галузьuk_UA
dc.subjectтуризм Україниuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleПередумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 3. Економіка та управління в туристичному бізнесі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник І Всеукр.конференції-154-157.pdf234,24 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.