Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165316
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорокіна, Альона | |
dc.date.accessioned | 2023-11-28T07:37:31Z | |
dc.date.available | 2023-11-28T07:37:31Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Сорокіна А. Передумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузі / Сорокіна Альона // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26-27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 156-157. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165316 | |
dc.description.abstract | На розвиток корисного потенціалу суттєво впливає безліч факторів прибуткового зростання, зумовлених активним розробленням та інтеграцією вже існуючих і напрацьованих здобутків вітчизняної кондитерської галузі. Але адекватної реакції виробників, зумовленої експоненціальним зростанням попиту, на жаль, у досліджуваний проміжок часу не спостерігається, тому можна зробити висновок про відсутність тісного зв’язку наукових та інноваційних центрів із каналами розроблення і виготовлення продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кондитерська галузь | uk_UA |
dc.subject | туризм України | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | Передумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 3. Економіка та управління в туристичному бізнесі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник І Всеукр.конференції-154-157.pdf | 234,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.