Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165358
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бардаков, Юрій | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-01T20:36:39Z | - |
dc.date.available | 2023-12-01T20:36:39Z | - |
dc.date.issued | 2022-01-14 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165358 | - |
dc.description.abstract | В кваліфікаційній роботі проаналізовано ринок спецій та прянощів України, його стан, тенденції та підприємство, котре здійснює діяльність на даному ринку. Об’єкт дослідження: процес позиціонування нових товарних категорій підприємства. Мета кваліфікаційної роботи: обґрунтування теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо розробки ефективної стратегій позиціонування нових товарних категорії компанії «Жасмин Плюс». Положення, що захищаються: від ефективності стратегії позиціонування товарів залежать усі економічні показники діяльності організації та її можливість конкурувати з іншими гравцями на рикну. Дана робота тісно пов’язана з курсовими та практичними роботами, що були виконані раніше. Інформацію отриману з даного дослідження доцільно використовувати для впровадження стратегії позиціонування нових товарів для підприємства на ринку спецій та прянощів. У роботі використано такі методи досліджень: ABC-XYZ аналіз, аналіз 5 сил Майкла Портера, крива життєвого циклу Іцхака Адизеса, фокус група, IFAS-аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ПОЗИЦІОНУВАННЯ, СТРАТЕГІЯ ПОЗИЦІОНУВАННЯ, МІКРОСЕРЕДОВИЩЕ, МАКРОСЕРЕДОВИЩЕ, ДОСЛІДЖЕННЯ ВПОДОБАНЬ СПОЖИВАЧІВ, СПЕЦІЇ ТА ПРЯНОЩІ. | uk_UA |
dc.title | Формування стратегії позиціонування нового товару підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2021 рік випуску 075 маркетинг Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бардаков.pdf | 2,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.