Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165360
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуба, Анатолій-
dc.date.accessioned2023-12-01T20:40:11Z-
dc.date.available2023-12-01T20:40:11Z-
dc.date.issued2022-01-14-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165360-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роб оті магістра досліджено теоретико методологічні основи маркетингової стратегії підприємства, про аналізовано маркетингов е стратегічн е управління підприємства АТК на агропродуктовому ринку, удосконалено маркетингову стратегію підприємства на агропродуктовому ринку України Об’єкт дослідження процес стратегічного маркетингового управління підприємствами на агропродуктовому ринку України. Мета кваліфікаційної роботи магістра: висвітлення й удосконалення маркетингової стратегії підприємства на агропродуктов ому ринк у в умовах пандемії «COVID 19» Положення, що захищаються: аналіз основних факторів зовнішнього маркетингового середовища, в иявлення переваг економічних агентів на агропродуктовому ринку України, удосконалення структури управління компанією АТК, запровадження п ослідовності управління маркетинговою стратегією розвитку підприємства, застосування стратегії диверсифікації, поглиблення диференціації на внутрішньому та стратегії інтеграції на зовнішньому ринку, комунікаційної стратегії на маркет плейсі Prom.ua. Інформація щодо впровадження: результати дослідження будуть використані ТОВ «Аграрна Торгова Компанія» задля урахування впливу факторів зовнішнього середовища на маркетингову стратегічну діяльність підприємства. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими проектами з Маркетингового стратегічного управління, Економічного обґрунтування маркетингових рішень. Результати роботи можуть бути використані на агропродуктових підприємствах України. Робот а має застосування у сфері стратег і чного маркетингу в агропродуктовій галузі. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення формування маркетингових стратегій агропродуктових підприємств Україниформування маркетингових стратегій агропродуктових підприємств України У роботі використано такі методи досліджень: У роботі використано такі методи досліджень: узагальнення, абстрагування, узагальнення, абстрагування, класифікація, систематизація, класифікація, систематизація, системний підхід, аналіз, порівняння, системний підхід, аналіз, порівняння, методи методи експертних оцінок, експертних оцінок, PESTPEST--аналіз фаналіз факторів зовнішнього середовища компанії, акторів зовнішнього середовища компанії, EFASEFAS--аналіз компанії, аналіз компанії, SWOTSWOT--аналіз аналіз компанії, компанії, SPACESPACE--аналіз для підприємства, аналіз для підприємства, матричні матричні методи, методи, матриця Ігоря Ансоффа, матриця Ігоря Ансоффа, роздавальне анкетне опитування, спостереження.роздавальне анкетне опитування, спостереження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectМАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, КЛАСИФІКАЦІЯ, АГРОПРОДУКТОВИЙ РИНОК, ФАКТОРИ МАКРОСЕРЕДОВИЩА, СТРУКТУРА УПРАВЛІННЯ, ДИВЕРСИФІКАЦІЯuk_UA
dc.titleМаркетингов а стратегі я підприємства на агропродуктовому ринку в період пандемії COVID 2019uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2021 рік випуску 075 маркетинг Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губа.pdf3,63 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.