Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165370
Назва: | Розробка продуктово-ринкової стратегії для снекової продукції компанії |
Автори: | Cокуренко, Софія |
Ключові слова: | Р НОК СНЕКІВ УКРА Н , ПРОСУВАННЯ, ПОДУКТ, ПРОДУКТОВО-Р НКОВА СТРАТЕГІЯ, РОЗРОБКА ТОВАРУ |
Дата публікації: | 14-січ-2022 |
Короткий огляд (реферат): | В кваліфікаційній роботі проаналізовано ринкову діяльність підприємства на ринку снекових товарів, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє сeрeдовищe (можливості та загрози) підприємства. Провeдeно маркeтинговe дослідження, за допомогою якогозапропоновано напрями вдосконалення продуктово - ринкової стратегії ТОВ Снек Експорт на ринку снеків України. Об’єкт дослідження: товарний асортимент ТОВ «Снек Експорт» та ринок снеків в Україні. Мета кваліфікаційної роботи: формування пропозиції щодо розширення товарного асортименту на ринку снекової продукції ТОВ «Снек Експорт». Положення, що захищаються: проектно-рекомендаційні засади стосовно розробки актуальної продуктово-ринкової стратегії для снекової продукції компанії, проаналізувавши ринкок снекової продукції. Результати роботи можуть бути використані на підприємствах снекової продукції України. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у розробці принципово нової товарів, що сприяє розширенню асортимента снекової продукції. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення товарної лінійки асортименту підприємства, способи просування нових товарів снекової продукції. У роботі використано такі методи досліджeнь: статистичний мeтод, анкeтування, якісний мeтод, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS- аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165370 |
Розташовується у зібраннях: | 2021 рік випуску 075 маркетинг Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сокуренко.pdf | 2,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.