Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165370
Назва: Розробка продуктово-ринкової стратегії для снекової продукції компанії
Автори: Cокуренко, Софія
Ключові слова: Р НОК СНЕКІВ УКРА Н , ПРОСУВАННЯ, ПОДУКТ, ПРОДУКТОВО-Р НКОВА СТРАТЕГІЯ, РОЗРОБКА ТОВАРУ
Дата публікації: 14-січ-2022
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі проаналізовано ринкову діяльність підприємства на ринку снекових товарів, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє сeрeдовищe (можливості та загрози) підприємства. Провeдeно маркeтинговe дослідження, за допомогою якогозапропоновано напрями вдосконалення продуктово - ринкової стратегії ТОВ Снек Експорт на ринку снеків України. Об’єкт дослідження: товарний асортимент ТОВ «Снек Експорт» та ринок снеків в Україні. Мета кваліфікаційної роботи: формування пропозиції щодо розширення товарного асортименту на ринку снекової продукції ТОВ «Снек Експорт». Положення, що захищаються: проектно-рекомендаційні засади стосовно розробки актуальної продуктово-ринкової стратегії для снекової продукції компанії, проаналізувавши ринкок снекової продукції. Результати роботи можуть бути використані на підприємствах снекової продукції України. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у розробці принципово нової товарів, що сприяє розширенню асортимента снекової продукції. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення товарної лінійки асортименту підприємства, способи просування нових товарів снекової продукції. У роботі використано такі методи досліджeнь: статистичний мeтод, анкeтування, якісний мeтод, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS- аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165370
Розташовується у зібраннях:2021 рік випуску 075 маркетинг Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сокуренко.pdf2,08 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.