Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165410
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зозуля, Кирил | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T19:20:30Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T19:20:30Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-09 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165410 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність компанії на ресторанному ринку, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє середовище (можливості та загрози) підприємства. Проведено маркетингове дослідження з метою оновлення асортименту товарів. Об’єктом кваліфікаційної роботи є: процес поведінки споживачів та маркетингової товарної політики компанії. Метою кваліфікаційної роботи є: дослідження поведінки споживачів з метою оновлення асортименту товарів. Предметом кваліфікаційної роботи є: теоретико-методичні аспекти дослідження поведінки споживачів з метою оновлення асортименту товарів. Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингового стратегічного планування, маркетингового ціноутворення та маркетинговими дослідженнями. У роботі використано такі методи досліджень: метод кількісних опитувань, IFAS-аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, SWOТ-аналіз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ, ПОВЕДІНКА СПОЖИВАЧА, ОНОВЛЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТОВАРІВ | uk_UA |
dc.title | Дослідження поведінки споживачів з метою оновлення асортименту товарів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗозуляК.pdf | 2,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.