Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165411
Назва: Івент-маркетинг як інструмент просування бізнесу
Автори: Зуб, Олександра
Ключові слова: ІВЕНТ-МАРКЕТИНГ, ЛОЯЛЬНІСТЬ, РИНОК ПИВА, ІВЕНТИ, КРАФТОВЕ ПИВО
Дата публікації: 9-чер-2023
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі досліджено особливості організації та проведення івентів на підприємстві. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовища компанії. Проведено дослідження та виявлено ключові цілі відвідування івентів, важливі фактори впливу та інші вподобання. Об’єкт дослідження: процес забезпечення івент-маркетингу на підприємстві. Мета кваліфікаційної роботи – розкриття потенціалу івент-маркетингу в створенні позитивного сприйняття бренду та залученні цільової аудиторії, а також аналіз факторів, що впливають на успішну реалізацію івент-заходів. Інформація щодо впровадження (за наявності): результати роботи апробовані на міжнародній студентській конференціях та впроваджені в маркетингову діяльність ТОВ «МОВА і КО». Кваліфікаційна робота має тісний зв’язок з передатестаційною практикою. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: основними рекомендаціями щодо розвитку підприємства є вдосконалення організації та проведення івентів у ТОВ «МОВА і КО». В роботі використані наступні дослідницькі методи: методи портфельного аналізу (АВС-XYZ-аналіз); метод експертних оцінок (при оцінці факторів маркетингового середовища); методи маркетингових досліджень: опитування; методи маркетингового аналізу (IFAS-аналіз при оцінці факторів внутрішнього середовища підприємства; EFAS-аналіз при оцінці факторів зовнішнього середовища підприємства; SWOT-аналіз при обґрунтуванні маркетингового напряму розвитку підприємства).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165411
Розташовується у зібраннях:2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зуб.pdf3,43 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.