Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165414
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кулибаба, Катерина | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T19:34:30Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T19:34:30Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-09 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165414 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом кваліфікаційної роботи є маркетингова діяльність великого виробничого підприємства. Предметом кваліфікаційної роботи є маркетингові методи виробничого підприємства щодо виведення нового товару. Мета дослідження – вивчити особливості виведення нового (інноваційного) товару на висококонкурентний ринок та розробити раціональний комплекс маркетингових заходів для впливу на прихильність кінцевого споживача до нового товару. Методи дослідження – методи фінансово-економічного аналізу для з’ясування управлінської проблеми; статистичні методи – для вивчення стану та динаміки ринку та дослідження конкуренції; методи польових досліджень – анкетування з метою вивчення поведінки споживачів; специфічні методи маркетингового аналізу – EFAS-, IFAS-, PEST- аналізи для дослідження факторів маркетингового середовища; SWOT-аналіз, матриця БКГ, матриця Ансоффа – для здійснення ситуаційного аналізу. Положення, що захищаються: 1) споживач готовий заплатити більшу ціну за унікальність модифікаційної інновації, якщо пропозиція відповідає його психографічному типу; 2) для великого виробничого підприємства, що працює в умовах кризового ринку, найбільш доцільною стратегією для виведення нового товару є агресивна нішова стратегія, що сфокусована на інтереси прагматиків та консерваторів. Соціально-економічна ефективність результатів дослідження –запропонована маркетингова програма сприяє збільшенню задоволення споживчих вподобань та підвищення економічної стійкості підприємства на висококонкурентному ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | НОВИЙ ТОВАР, ПРОСУВАННЯ, РИНОК КОНДИТЕРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ, ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО | uk_UA |
dc.title | Маркетингова програма виведення нового товару на споживчий ринок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кулибаба.pdf | 3,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.