Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165426
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шак, Владислав | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T19:49:18Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T19:49:18Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-09 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165426 | - |
dc.description.abstract | Об'єктом дослідження є маркетинговий інструментарій бренд-менеджменту. 5 Предметом дослідження є характеристики та особливості формування позиціонування бренду на ринку споживчих товарів. У роботі були застосовані наступні практичні інструменти та методи аналізу: аналіз місії за факторами Ф. Котлера, аналіз стратегічної мети за критеріями технології метоціння SMART, SWOT-аналіз, аналіз конкурентоспроможності з використанням методики відбору конкурентів І. В. Котляревської. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Маркетинговий інструментарій позиціонування бренду на ринку | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ШАК.pdf | 1,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.