Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165431
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчук, Дар’я | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T19:58:48Z | - |
dc.date.available | 2023-12-11T19:58:48Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-09 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165431 | - |
dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є маркетингові дослідження підприємства. Предметом дослідження висувається методи поліпшення просування бренду на ринку схожих товарів. Метою дослідження є адаптація бренду до умов сучасної ситуації на ринку. Положення, що захищаються – підприємствам, що працюють на ринку схожих товарів, потрібно вибирати стратегію бренда. Розробка і просування бренду є двома головними засадами цієї стратегії. Для чого є важливим досліджувати сприйняття бренду споживачами. Методи дослідження. Для здійснення маркетингового дослідження використовувався наступний набір наукових методів: експертна оцінка; з метою проведення дослідження при обґрунтуванні основних факторів впливу внутрішнього та зовнішнього середовища; опитування – при здійсненні збору первинної маркетингової інформації; для оцінки асортиментної політики підприємства; РЕST-аналіз – з метою дослідження факторів маркетингового середовища; SWОТ–для здійснення ситуаційного аналізу; інформаційною базою дослідження застосовано основні теоретичні роботи та дослідження провідних зарубіжних та українських вчених у галузі маркетингового менеджменту виробничого підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ, БРЕНД, РИНОК СХОЖИХ ТОВАРІВ | uk_UA |
dc.title | Маркетингові дослідження споживчого сприйняття бренду на ринку схожих товар | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шевчук.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.