Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165435
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрукова, Діана-
dc.date.accessioned2023-12-11T20:03:43Z-
dc.date.available2023-12-11T20:03:43Z-
dc.date.issued2023-06-09-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165435-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізованооснови стимулювання збуту на ринку товарів повсякденного попиту, проведено дослідження маркетингового середовища підприємства ТОВ «Катеринославхліб», обґрунтування програми стимулювання збуту товару «хліб нарізний подовий хуторський» Об’єкт розроблення:ТОВ «Катеринославхліб» Метою даної кваліфікаційної роботи є дослідження теоретико-методичних основ стимулювання збуту на ринку товарів повсякденного попиту та розробка комплексу заходів для підвищення ефективності збуту на прикладі конкретного товару. ТОВ «Катеринославхліб», що мають сильних конкурентів, з метою виведення нового товару «Хліб нарізний подовий Хуторський» доцільно використовувати методи цифрового маркетингу, а саме з інтернет джерел та соціальних мереж, щоб велика кількість кінцевих споживачів могла оперативно отримувати основні відомості про переваги та відгуки щодо інноваційного товару. Результати роботи можуть бути використаніТОВ «Катеринославхліб» та іншими підприємствами. Робота має застосування у сфері: 1. Маркетингового дослідження: Дослідження можуть бути використані для вивчення споживацької поведінки і впливу різних факторів на купівельну поведінку. 2. Розробки стратегій збуту: Результати дослідження можуть бути використані для розробки стратегій збуту для хлібобулочних продуктів. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: На основі результатів опитування, підприємству ТОВ «Катеринославхліб» рекомендовано запровадити програму стимулювання збуту для «Хліба нарізного подового Хуторський», яка включає акції та знижки, рекламну кампанію, розширення роздрібної мережі та активне використання соціальних медіа та інтернет-маркетингу. Соціально-економічна ефективність роботи полягає: Економічна ефективність = 62.92 %, ROI = 628,23%, NPV = 119 262 925 грн. Після реалізації програми стимулювання збуту буде виявлено позитивний ефект на обсяги продажу продукції. Зокрема, підготовка менеджерів збуту підвищить їх знання про продукт і сприйняття підвищенню обсягів продажів. Рекламна кампанія та активності в соціальних медіа привернуть увагу більшої кількості споживачів, збільшуючи впізнаваність бренду. Акції та знижки стануть додатковим стимулом для покупки продукту. Все це призведе до збільшення продажів і підвищення доходу від продажу "Хліб нарізний подовий Хуторський". У роботі використано такі методи досліджень: 1. Опитування: Використовувалось для вивчення споживацької поведінки і впливу різних факторів на покупку хлібобулочних продуктів. 2. Економічний аналіз: Використовувався для розрахунку економічної ефективності заходів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectУ кваліфікаційній роботі проаналізованооснови стимулювання збуту на ринку товарів повсякденного попиту, проведено дослідження маркетингового середовища підприємства ТОВ «Катеринославхліб», обґрунтування програми стимулювання збуту товару «хліб нарізний подовий хуторський» Об’єкт розроблення:ТОВ «Катеринославхліб» Метою даної кваліфікаційної роботи є дослідження теоретико-методичних основ стимулювання збуту на ринку товарів повсякденного попиту та розробка комплексу заходів для підвищення ефективності збуту на прикладі конкретного товару. ТОВ «Катеринославхліб», що мають сильних конкурентів, з метою виведення нового товару «Хліб нарізний подовий Хуторський» доцільно використовувати методи цифрового маркетингу, а саме з інтернет джерел та соціальних мереж, щоб велика кількість кінцевих споживачів могла оперативно отримувати основні відомості про переваги та відгуки щодо інноваційного товару. Результати роботи можуть бути використаніТОВ «Катеринославхліб» та іншими підприємствами. Робота має застосування у сфері: 1. Маркетингового дослідження: Дослідження можуть бути використані для вивчення споживацької поведінки і впливу різних факторів на купівельну поведінку. 2. Розробки стратегій збуту: Результати дослідження можуть бути використані для розробки стратегій збуту для хлібобулочних продуктів. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: На основі результатів опитування, підприємству ТОВ «Катеринославхліб» рекомендовано запровадити програму стимулювання збуту для «Хліба нарізного подового Хуторський», яка включає акції та знижки, рекламну кампанію, розширення роздрібної мережі та активне використання соціальних медіа та інтернет-маркетингу. Соціально-економічна ефективність роботи полягає: Економічна ефективність = 62.92 %, ROI = 628,23%, NPV = 119 262 925 грн. Після реалізації програми стимулювання збуту буде виявлено позитивний ефект на обсяги продажу продукції. Зокрема, підготовка менеджерів збуту підвищить їх знання про продукт і сприйняття підвищенню обсягів продажів. Рекламна кампанія та активності в соціальних медіа привернуть увагу більшої кількості споживачів, збільшуючи впізнаваність бренду. Акції та знижки стануть додатковим стимулом для покупки продукту. Все це призведе до збільшення продажів і підвищення доходу від продажу "Хліб нарізний подовий Хуторський". У роботі використано такі методи досліджень: 1. Опитування: Використовувалось для вивчення споживацької поведінки і впливу різних факторів на покупку хлібобулочних продуктів. 2. Економічний аналіз: Використовувався для розрахунку економічної ефективності заходівuk_UA
dc.titleРозробка програми стимулювання збуту на ринку товарів повсякденного попитуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Струкова.pdf3,5 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.