Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165485
Назва: Визначення параметрів технології приготування промивальних рідин
Автори: Баша, О.М.
Коровяка, Є.А.
Ключові слова: технологія пригоотовання промивання сировини;параметри технологія промивання сировини;промивальна рідина
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Баша О.М. Визначення параметрів технології приготування промивальних рідин / Баша О.М., Коровяка Є.А. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 8.
Короткий огляд (реферат): Необхідно відмітити, що так званий процес приготування промивальних рідин визначається отриманням комплексного за компонентним складом і виконуваними функціями очисного агента, який має певні технологічні властивості і може бути з успіхом застосований для промивання свердловин різних груп за призначенням. Основним завданням процесу приготування промивальних рідин, в більш ширшому сенсі означеного класу дисперсних систем – очисних агентів, виступає необхідність забезпечення отримання для них проєктних технологічних властивостей, від яких залежать його стабільність і повнота реалізації функцій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165485
Розташовується у зібраннях:Секція 1 – Технології видобутку, переробки та транспортування корисних копалин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-8.pdf301,61 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.