Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165621
Назва: Удосконалення управління витратами на виробничому підприємстві
Автори: Солодка, Олена Сергіївна
Ключові слова: Витрати;Система управління витратами;Облік витрат;Собівартість;Продукція;Оптимізація;Процес;Виробництво
Дата публікації: гру-2023
Бібліографічний опис: Солодка О. С. Удосконалення управління витратами на виробничому підприємстві : кваліфікаційна робота магістра / Солодка Олена Сергіївна. – Дніпро, 2023. – 90 с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі представлено ключові теоретичні аспекти формування витрат на підприємстві. Подано класифікацію систем управління витратами відповідно до їх обліку у собівартості продукції. Дається характеристика систем управління витратами, розглянуто їх відмітні ознаки, переваги та недоліки. Досліджено систему управління витратами ТОВ «Міськсвітло Плюс», яка налаштована на раціональне зниження витрат на виробництво та реалізацію продукції, що передбачає здійснення постійного контролю та обліку витрат. Залежно від особливостей виробничого процесу, складності та протяжності виробничого циклу, асортименту продукції вибирається метод управління витратами для підприємства. Запропоновано напрями щодо формування оптимальної структури витрат ТОВ «Міськсвітло Плюс» з метою покращення фінансових результатів діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165621
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Солодка О.С._051м-22з-2.pdf1,42 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.