Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165637
Назва: Заходи з підвищення стійкості децентралізованих систем електропостачання
Автори: Циган, П. С.
Замкова, О. А.
Пінчук, С. А.
Ключові слова: система аварійного живлення;синхронний генератор;пристрої плавного пуску
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Циган П. С. Заходи з підвищення стійкості децентралізованих систем електропостачання / Циган П. С., Замкова О. А., Пінчук С. А. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 424-425.
Короткий огляд (реферат): Одним з викликів сьогодення є руйнування енергетичної інфраструктури в наслідок повномасштабного вторгнення в Україну та загальної зношеності електроенергетичного обладнання енергетичних систем. Саме ці аспекти зараз змушують значну частину побутового, енергетичного та аграрного секторів України обирати альтернативні шляхи забезпечення електропостачання від бензинових та дизельних генераторів. Крім того, зросла тенденція до використання накопичувачів електричної енергії акумуляторного типу з використанням альтернативних джерел енергії, таких як фотоелектричні станції та вітроустановки різної потужності. Головними проблемами вітроустановок та фотоелектричних станцій на сьогодняшній день залишаються нестабільність генерації, низька мобільність та залежність від фізико- географічного положення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165637
Розташовується у зібраннях:Секція 10 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-424-425.pdf308,92 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.