Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165696
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мікулін, О. О. | - |
dc.contributor.author | Столбченко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-05T08:40:22Z | - |
dc.date.available | 2024-01-05T08:40:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Мікулін О. О. Фази розвітку професіаналізму / Мікулін О. О., Столбченко О. В. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 386-388. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165696 | - |
dc.description.abstract | Професіоналізм визначається як ступінь відповідності знань, умінь і навичок фахівця сучасним досягненням науки і практики в цій області. Він включає володіння професійною лексикою, яка є важливою частиною спілкування між фахівцями. Професіоналізм має велике значення в сучасному світі. Він відіграє ключову роль у розвитку особистості та організації. Компетентний спеціаліст відрізняється від кваліфікованого тим, що він не тільки володіє певним рівнем знань, умінь і навичок, але й реалізує їх у своїй професійній діяльності. Він володіє внутрішньою мотивацією до якісного здійснення своєї професійної діяльності і ставленням до своєї професії як до цінності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | професіоналізм | uk_UA |
dc.subject | професійна компетентність | uk_UA |
dc.title | Фази розвітку професіаналізму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 613.6 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція 9 – Безпека праці |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-386-388.pdf | 314,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.