Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165701
Назва: | Розробка SMM-стратегії підприємства на ринку послуг |
Автори: | Бакуленко, Катерина |
Ключові слова: | КОНВЕРСІЯ, КОНТЕНТ-ПЛАН, ЛІДОГЕНЕРАЦІЯ, SMM-СТРАТЕГІЯ, МАРКЕТИНГОВЕ ПРОСУВАННЯ, МАРКЕТИНГ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ, ТАРГЕТ |
Дата публікації: | 8-гру-2023 |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості формування SMM-стратегії підприємствам на на рику послуг. Проведено аналіз стану ринку громадського харчування. Було проведено аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища компанії. Проведено дослідження маркетингових комунікацій у соціальних мережах компанії та здійснено порівняльний аналіз її присутності у соціальних мережах порівняно з конкурентами. На основі маркетингових досілджень розроблено рекомендації щодо формування SMM-стратегії та створено контент-план. Об’єкт розроблення: є процес маркетингового просування підприємства у соціальних мережах. Мета кваліфікаційної роботи: є розробка SMM-стратегії підприємства на ринку послуг. Тези, які підлягають захисту, включають формування іміджу компанії у соціальних мережах та розгляд особливостей створення гармонійного візуального стилю та методів просування. Це спрямовано на поліпшення взаємодії зі споживачами, підвищення рівня комунікації та задоволеності клієнтів. Ця кваліфікаційна робота тісно пов'язана з попередніми курсовими та науковими роботами з маркетингового стратегічного управління та економічного обґрунтування маркетингових рішень. Вона знаходить застосування в сфері маркетингу соціальних мереж на ринку послуг. Соціально-економічна ефективність роботи полягає в просуванні компаній через розвиток у соціальних мережах, що призводить до збільшення аудиторії і підвищення лояльності до бренду, а, отже, і збільшення клієнтської бази та обсягів продажу. У висновках висловлені пропозиції щодо подальшого розвитку, такі як удосконалення SMM-стратегії через розроблення нового контент-плану та вдосконалення взаємодії з клієнтами, зокрема, працюючи з негативними ситуаціями, а також покращення унікальної торгової пропозиції. У роботі використано такі методи досліджeнь: анкeтування, якісний мeтод, мeтод eкспeртниx оцінок, IFAS-аналіз, EFAS-аналіз, PESТ-аналіз, багатокутник конкурентоспроможності, побудова воронки продажів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165701 |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бакуленко.pdf | 2,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.