Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165729
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Трофименко, Олеся | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-05T09:54:47Z | - |
dc.date.available | 2024-01-05T09:54:47Z | - |
dc.date.issued | 2023-12-08 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165729 | - |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі проаналізовано управління просуванням послуг компанії на ринку громадського харчування через соціальні мережі. Об’єкт розроблення: процес управління маркетинговими комунікаціями компанії на ринку громадського харчування. Мета кваліфікаційної роботи: аналіз та удосконалення просування у соціальних мережах послуг компанії на ринку громадського харчування в Україні. Положення, що захищаються: кваліфікаційна робота захищає положення, що стосуються аналізу ринку громадського харчування, вивчення ролі соціальних мереж в маркетингу, розробки маркетингових заходів та стратегічних рішень щодо просування та їх впровадження. Інформація щодо впровадження: на основі результатів роботи можуть бути розроблені та впроваджені маркетингові стратегії та заходи для просування послуг компанії у соціальних мережах. Взаємозв’язок з іншими роботами: кваліфікаційна робота має зв'язок з виконаними курсовими проектами «Вдосконалення маркетингової стратегії підприємства» та «Обґрунтування управлінських рішень щодо маркетингових комунікацій підприємства», також тісний зв’язок зі звітом з передатестаційної практики магістра. Результати роботи можуть бути використані: компаніями у сфері громадського харчування для покращення їх присутності та ефективності у соціальних мережах. Робота має застосування: у сфері маркетингу та громадського харчування. Соціально-економічна ефективність роботи полягає: у підвищенні обсягу замовлень та прибутковості компанії завдяки впровадженню маркетингових стратегій у соціальних мережах. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: розвивати та підтримувати активну присутність компанії у соціальних мережах, а також вдосконалювати маркетингові підходи для підвищення ефективності. У роботі використано такі методи досліджень: аналіз ринку, аналіз фінансово-економічної діяльності, PEST, IFAS, EFAS, SWOT-аналіз, АВС&XYZ-аналіз, ланцюг цінностей McKinsey, аналіз маркетингової діяльності, комплекс маркетингу 7P, опитування споживачів, аналіз конкурентів, аналіз факторів конкурентоспроможності фірм-конкурентів, розробка маркетингових заходів просування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | УПРАВЛІННЯ ПРОСУВАННЯМ, СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ, ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ, МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, МАРКЕТИНГОВІ ІНСТРУМЕНТИ | uk_UA |
dc.title | Управління просуванням у соціальних мережах послуг компанії на ринку громадського харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2022-2023 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Трофименко.pdf | 6,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.