Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165736
Назва: Сучасні напрями підвищення ефективності роботи конвеєрних мереж в умовах шахт Західного Донбасу
Автори: Вінник, В.М.
Дьячков, П.А.
Ключові слова: Західний Донбас;шахта Західного Донбасу;конвеєрні мережі
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Вінник В.М. Сучасні напрями підвищення ефективності роботи конвеєрних мереж в умовах шахт Західного Донбасу / Вінник В.М., Дьячков П.А. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 162-164.
Короткий огляд (реферат): Частотні перетворювачі (або частотники) - це електронні пристрої, що використовуються для зміни швидкості та обертового моменту асинхронних електродвигунів. Частотний перетворювач дозволяє, за рахунок подання змінених частоти та напруги живлення на двигун, контролювати швидкість і крутний момент обертання. В реальних умовах шахтного середовища використовують ЧП типу Експериментально доведено, що застосування перетворювачів частоти струму в гірничій промисловості, зокрема на стрічкових конвеєрах, має великий позитивний вплив на продуктивність, ефективність та безпеку видобутку корисних копалин. Ці пристрої дозволяють точно керувати швидкістю руху стрічки, зменшують знос механічних компонентів, оптимізують споживану електроенергію і забезпечують безпеку в умовах підземних шахт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165736
Розташовується у зібраннях:Секція 4 – Транспортні системи та нергомеханічні комплекси промислових підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-162-164.pdf489,14 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.