Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165738
Назва: Обґрунтування технічних рішень, спрямованих на підвищення надійності та економічності допоміжної підйомної установки шахти «Західно-Донбаська» ПРАТ «ДТЕК "Павлоградвугілля"»
Автори: Корнієнко, Р.С.
Ільїна, І.С.
Ключові слова: шахти «Західно-Донбаська» ПРАТ «ДТЕК "Павлоградвугілля"»;шахта;допоміжний підйом
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Допоміжний підйом шахти «Західно-Донбаська» складається з двох одноканатних з противагою підйомних установок. Кожна з них обладнана підйомною машиною типу ЦР 6 – 3,2/0,5 з одним розрізним циліндричним барабаном. Використовується одноповерхова кліть під вагонетку ВГ–3.3. В дію підйомна машина приводиться асинхронним електродвигуном з фазним ротором потужністю 800 кВт. Висота підйому 𝐻� = 680 м. Обидві допоміжні підйомні установки використовуються з моменту уведення шахти в експлуатацію, тобто загальний термін їх роботи перевищує 40 років у той час, як розрахунковий термін експлуатації підйомних машин становить 25 років. З огляду на це актуальним є пошук додаткових заходів, спрямованих на підтримку високої експлуатаційної надійності діючої підйомної установки при забезпеченні достатньо високого рівня її продуктивності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165738
Розташовується у зібраннях:Секція 4 – Транспортні системи та нергомеханічні комплекси промислових підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-167-168.pdf468,08 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.