Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165756
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаліченко, В. В.-
dc.contributor.authorКовров, О. С.-
dc.date.accessioned2024-01-11T11:32:36Z-
dc.date.available2024-01-11T11:32:36Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМаліченко В. В. Аналіз сучасного досвіду використання відходів кави в Україні / Маліченко В. В., Ковров О. С. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 300-301.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165756-
dc.description.abstractЩороку попит на кавові напої в світі стрімко збільшується про що свідчить аналіз кавового ринку. За даними Міжнародної організації кави в 2020 році було спожито майже 10 млн. тон, масштаби такого обороту можуть становити суттєвий вплив на навколишнє середовище. З ростом кавової індустрії відповідно постійно збільшується утворення відходів кави, які необхідно утилізувати. До основних методів утилізації відносять захоронення на сміттєзвалищах та спалення, що в свою чергу спричиняє вагому шкоду стану навколишнього середовища. У наш час практичне використання відходів кави є досить актуальним питанням, що слідує цілям сталого розвитку, зменшує навантаження на полігони та сміттєзвалища, попереджує забруднення навколишнього природного середовища, а також становить економічну цінність.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectаналіз кавового ринкуuk_UA
dc.subjectабразивний матеріалuk_UA
dc.subjectстворення паперових стаканчиківuk_UA
dc.subjectекстрагуванняuk_UA
dc.titleАналіз сучасного досвіду використання відходів кави в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk504.062.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 8 – Сучасні питання екології та захисту довкілля

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-300-301.pdf370,4 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.