Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165771
Назва: Технологічні рішення з переробки вуглевмісних шламів Добропільської ЦЗФ
Автори: Пелипенко, Є. І.
Березняк, О. О.
Ключові слова: Добропільська ЦЗФ;вуглевмісні шлами
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Пелипенко Є. І. Технологічні рішення з переробки вуглевмісних шламів Добропільської ЦЗФ / Пелипенко Є. І., Борисовська О. О. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 310-311.
Короткий огляд (реферат): Концепція сталого розвитку передбачає пошук способів зробити промислові процеси більш стійкими. Це передбачає оптимізацію споживання ресурсів та створення безвідходних технологій переробки сировини, зокрема техногенної. Такі заходи дозволяють мінімізувати загальне споживання матеріалів та енергії, а також зменшити вплив на навколишнє середовище та економічні витрати. Вугілля в промисловості використовують як паливо та технічну сировину для переробки у різні продукти. Безперервне зростання обсягів вугілля, що переробляється, обумовлено вимогами підвищення їх якості, що зумовлює енергетичну ефективність використання вугільних концентратів у різних галузях народного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165771
Розташовується у зібраннях:Секція 8 – Сучасні питання екології та захисту довкілля

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-310-311.pdf380,68 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.