Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165780
Назва: Тропосферне забруднення атмосферного повітря як чинник зростання концентрації стратосферних аерозолів
Автори: Кофанов, О. Є.
Кофанова, О. В.
Чепель, А. Є.
Ключові слова: автомобільний транспорт;викиди забруднювальних речовин;токсиканти;забруднення приземного шару;моделювання дисперсії забруднювальних речовин
Дата публікації: 2022
Видавництво: НТУ ДП
Бібліографічний опис: Кофанов О. Є. Тропосферне забруднення атмосферного повітря як чинник зростання концентрації стратосферних аерозолів / О. Є. Кофанов, О. В. Кофанова, // Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості : зб. наук. пр. 16-ої міжнар. конф., м. Дніпро, 15 грудня 2021 р. – Дніпро : НТУ "ДП", 2022. – № 6. – С. 39-44.
Короткий огляд (реферат): Описано процеси, що відбуваються в тропосфері і стратосфері під впливом аерозолів; проаналізовано зв’язок тропосферного забруднення, спричиненого викидами автотранспорту, з динамікою стану стратосфери і, як наслідок, вплив цих забруднень на зміни клімату на планеті. Досліджено дисперсію твердих дрібнодисперсних частинок і оксидів Нітрогену у тропосфері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165780
Розташовується у зібраннях:Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості: матеріали 16-ої міжнар. конф. (15 грудня 2021 р., м. Дніпро)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konfer_21_-39-44.pdf1,44 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.