Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165799
Назва: Використання лінгвістичного представлення детермінованих графів у тестуванні програмного забезпечення
Автори: Притула, Микита
Ключові слова: Детермiнованi графи;визначальна пара слів;тестування програмного забезпечення;тестове покриття
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – дослідження можливості використання лінгвістичного представлення детермінованих графів визначальною парою у тестуванні програмного забезпечення.
Наукова новизна отриманих результатів полягає в розробці теорії лінгвістичного представлення детермінованих графів визначальною парою слів в алфавіті їх міток.
Галузь застосування: запропонована методика може бути використана у тестуванні програмного забезпечення, зокрема при уточненні та оцінці побудови тестового покриття.
Опис: Прогнозні припущення про розвиток об’єкта дослідження: запропоноване представлення детермінованих графів визначальною парою слів в алфавіті їх міток може бути корисним при розв'язанні багатьох прикладних задач, у тому числі для побудови моделей тестового покриття програмного забезпечення. Проте специфіка тестування програмного забезпечення потребує також використання орієнтованих детермінованих графів, для яких теорія лінгвістичного представлення на даний час ще не розроблена. Тому вважаємо, що корисно було б розповсюдження такого представлення на орієнтовані детерміновані графи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165799
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДипломМаг124(Притула).pdf8,46 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.