Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165866
Назва: Режими використання території пам’яток культурної спадщини в Україні та за кордоном
Автори: Кравченко, К. А.
Бабій, К. В.
Ключові слова: культурна ідентичність;режим використання території культурних пам'яток;істрико-культурні зони
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Кравченко К.А. Режими використання території пам’яток культурної спадщини в Україні та за кордоном / Кравченко К.А., Бабій К.В. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 206-207.
Короткий огляд (реферат): Культурна ідентичність українського народу можлива за умови збереження нашої культурної спадщини. Тому об’єкти культурної спадщини мають охоронятись і це є питання державного значення. Наша Україна – це країна, яка має багату і нелегку історію та багатошарову культурну спадщину. Зараз як ніколи через існуючу загрозу стало актуальним завдання не лише визначити межі цих територій, але й розробити ефективні заходи для їхнього збереження. Одна з складових в стратегії розвитку країни – це визначення та розмежування історико-культурних зон, що спрямовано на збереження та вдосконалення унікальної спадщини, і відповідно наша історія буде наочно доступна для майбутніх поколінь. Варто проявити інтерес до досвіду інших країн, котрі вже пройшли етап визначення меж історико-культурних зон, адаптували та удосконалили свої стратегії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165866
Розташовується у зібраннях:Секція 5 – Геодезія та землеустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-206-207.pdf311,49 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.