Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165867
Назва: Принципи стратегічного планування в управлінні земельними ресурсами територіальних громад
Автори: Куроп, І.
Трегуб, Ю.Є.
Ключові слова: земельні ресурси територіальної громади;стратегічне планування;землеустрій
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Куроп І. Принципи стратегічного планування в управлінні земельними ресурсами територіальних громад / Куроп І., Трегуб Ю.Є. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 2010-211.
Короткий огляд (реферат): Стратегічне планування в управлінні земельними ресурсами включає в себе розробку довгострокових та короткострокових стратегій та планів для оптимального використання земельних ресурсів територіальних громад і забезпечення їх сталої ефективності. Цей процес може включати в себе різні методи та принципи, в залежності від конкретних цілей та контексту. Кілька ключових принципів стратегічного планування в управлінні земельними ресурсами: − Аналіз поточного стану. Першим кроком є збір та аналіз інформації про поточний стан земельних ресурсів територіальної громади, включаючи їх використання, власників, екологічні аспекти, правовий статус і т. д. Тобто проведення земельного аудиту. − Визначення цілей та пріоритетів. Визначення стратегічних цілей (довгострокових та короткострокових) і завдань, які є бажання досягти щодо управління земельними ресурсами конкретної території. Ці цілі повинні бути конкретними, вимірюваними, досяжними, релевантними і обмежені за часом (критерії SMART-цілей).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165867
Розташовується у зібраннях:Секція 5 – Геодезія та землеустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-210-211.pdf318,83 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.