Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165910
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛучко, З. В.-
dc.contributor.authorСтрумінська, О. О.-
dc.date.accessioned2024-01-17T08:46:33Z-
dc.date.available2024-01-17T08:46:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛучко З. В. Мікробіологічні властивості біополімерних композицій на основі сахарози та перспективи їх використання для передпосівної обробки насіння / Лучко З. В., Струмінська О. О. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 352-353.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165910-
dc.description.abstractАктуальними питаннями сьогодення зокрема у випадку екологічної ситуації при військовому стані є уникнення додаткового забруднюючого навантаження на довкілля його збереження та відновлення, зокрема відновлення ґрунтового покриву. Використання матеріалів, у середовищі яких не розмножується патогенна мікрофлора, забезпечення при цьому приросту врожайності та уникнення перенасичення ґрунтів добривами є перспективним кроком у розв’язанні сьогоденних питань екологічної безпеки. Позитивний вплив на урожайність та ріст рослин здійснюють біополімерні плівкоутворюючі композиції, які включають в себе мінеральні сполуки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмікробіологічний аналізuk_UA
dc.subjectбіополімерна плівкоутворююча композиціяuk_UA
dc.titleМікробіологічні властивості біополімерних композицій на основі сахарози та перспективи їх використання для передпосівної обробки насінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk547.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 8 – Сучасні питання екології та захисту довкілля

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-352-353.pdf371,62 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.