Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165943
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Д. О.-
dc.contributor.authorЗолотько, О. В.-
dc.date.accessioned2024-01-17T12:04:26Z-
dc.date.available2024-01-17T12:04:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНазаренко Д. О. Особливості екоінновацій в аграрному секторі України / Назаренко Д. О., Золотько О. В. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 364-365.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165943-
dc.description.abstractАграрна сфера є важливим сектором економіки України, сільськогосподарська продукція забезпечує продуктами харчування все населення країни та створює понад третину об’єму загального обсягу товарного експорту. В умовах збройної агресії РФ Україна втратила частину сільськогосподарських угідь на окупованих територіях та територіях, забруднених внаслідок ведення бойових дій. Крім того сучасна модель розвитку аграрного сектору базується на такій структурі виробництва: великі господарства спеціалізуються на вирощуванні високорентабельної і швидко окупної сільгосппродукції рослинництва, а дрібні підприємства та фермери вирощують трудомістку продукцію тваринництва, плодоовочеві та ягідні культури. Крім того ефективну роботу даного сектора обмежують великі і не завжди виправдані ресурси, які витрачаються на обробку полів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectекологічних інноваціїuk_UA
dc.subjectвідновлювальні методи сільського господарстваuk_UA
dc.subjectвідновне землеробствоuk_UA
dc.titleОсобливості екоінновацій в аграрному секторі Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk504.06uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція 8 – Сучасні питання екології та захисту довкілля

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-364-365.pdf368,11 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.