Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165950
Назва: Рекультивація деградованих земель як основа відновлення втраченого потенціалу України
Автори: Чайка, Т. М.
Трегуб, М. В.
Ключові слова: рекультивація;відновлення втраченого потенціалу;повоєнна Україна
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Чайка Т.М. Рекультивація деградованих земель як основа відновлення втраченого потенціалу України / Чайка Т.М., Трегуб М.В. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 1. – С. 238-239.
Короткий огляд (реферат): Ситуація, що склалася у сфері землекористування, вимагає швидкого реагування на зовнішні чинники та підлаштування під нові реалії спричинені військовими діями. Початок повномасштабного вторгнення російських військ на територію нашої держави призвів до вимушеного перерозподілу функціонального навантаження з тимчасово-окупованих та деокупованих територій на території підконтрольні Україні. Оскільки окуповані та частково деокуповані регіони не в змозі виконувати звичайні функції та функції підтримки держави, їхні завдання перекладаються на інші регіони. Як наслідок, потенціал інших регіонів має бути використаний у повній мірі. Іншими словами, слід сформулювати стратегію розвитку для кожної області, яка враховуватиме її конкурентні переваги і можливості. Це є складною задачею, яка вимагає комплексного підходу і залежить від багатьох факторів, таких як: соціально-економічний розвиток, природні умови, інфраструктура, демографічні процеси та інші.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165950
Розташовується у зібраннях:Секція 5 – Геодезія та землеустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_1_final-238-239.pdf390,79 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.