Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166064
Назва: Інформаційні технології для моделювання виробничої структури і витрат при формуванні прибутковості аграрних підприємств
Автори: Макаренко, П. М.
Поночовна, О. В.
Ключові слова: інформаційна технологія;моделювання виробничої структури, витрати підприємства;Power Query;Power Pivot
Дата публікації: 2022
Видавництво: НТУ ДП
Бібліографічний опис: Макаренко П. М. Інформаційні технології для моделювання виробничої структури і витрат при формуванні прибутковості аграрних підприємств / П. М. Макаренко, О. В. Поночовна // Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості : зб. наук. пр. 16-ої міжнар. конф., м. Дніпро, 15 грудня 2021 р. – Дніпро : НТУ "ДП", 2022. – № 6. – С. 152-154.
Короткий огляд (реферат): Описано склад та особливості технологічних процесів збору та обробки інформації при моделюванні виробничої структури і витрат аграрних підприємств. Акцентовано увагу на типах та форматах вхідних даних, їх розташуванню та особливостям доступу до них, програмним засобам – надбудовам Power Query та Power Pivot, що дозволяють опрацьовувати різні формати даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166064
Розташовується у зібраннях:Проблеми використання інформаційних технологій в освіті, науці та промисловості: матеріали 16-ої міжнар. конф. (15 грудня 2021 р., м. Дніпро)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.