Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166118
Назва: | Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA |
Автори: | Горпинич, А. О. |
Ключові слова: | імпакт-бізнес;ресторанний бізнес;сфера HORECA |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Горпинич А. О. Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA / Горпинич А. О. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 2. – С. 55-56. |
Короткий огляд (реферат): | Ресторанне господарство є особливою складовою сфери гостинності (сфера HORECA), що забезпечує задоволення життєвих потреб населення у послугах з організації харчування, відпочинку та дозвілля; надає значну кількість робочих місць, допомагаючи вирішувати соціальні проблеми. Заклади ресторанного типу користуються популярністю серед широких верств пересічних громадян, що вимагає постійного вдосконалення діяльності малих підприємств сфери HORECA. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166118 |
Розташовується у зібраннях: | Секція 2 – Економіка і управління |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Молодь_2023_том_2_final_v-55-56.pdf | 306,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.