Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166194
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечеса, Поліна Олегівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-19T21:46:30Z | - |
dc.date.available | 2024-02-19T21:46:30Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Нечеса П.О. Управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП») / П.О. Нечеса. Д. : НТУ «ДП», 2023. с. 97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166194 | - |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто сучасний підхід до управління конкурентоспроможністю; оцінено засади формування механізму управління конкурентоспроможністю харчового підприємства; розглянуто особливості формування конкурентних переваг шляхом інноваційного управління підприємством; досліджено фактори впливу на формування конкурентоспроможності птахівництва у регіонах; наведено загальну характеристику ПрАТ «МХП»; розглянуто організацію корпоративної соціальної відповідальності як основної складової конкурентоспроможності ПрАТ «МХП»; проаналізовано економічні та фінансові показники діяльності ПрАТ «МХП»; обґрунтовано основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства; підвищено конкурентоспроможність ПрАТ «МХП» шляхом маркетингових заходів на основі бренд-підходу; оціненои ефективність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «МХП» | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичні, методичні та практичні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто сучасний підхід до управління конкурентоспроможністю; оцінено засади формування механізму управління конкурентоспроможністю харчового підприємства; розглянуто особливості формування конкурентних переваг шляхом інноваційного управління підприємством; досліджено фактори впливу на формування конкурентоспроможності птахівництва у регіонах; наведено загальну характеристику ПрАТ «МХП»; розглянуто організацію корпоративної соціальної відповідальності як основної складової конкурентоспроможності ПрАТ «МХП»; проаналізовано економічні та фінансові показники діяльності ПрАТ «МХП»; обґрунтовано основні напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства; підвищено конкурентоспроможність ПрАТ «МХП» шляхом маркетингових заходів на основі бренд-підходу; оціненои ефективність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ПрАТ «МХП» | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ, КОНКУРЕНЦІЯ, МАРКЕТИНГОВІ ЗАХОДИ, БРЕНД-ПІДХІД | uk_UA |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «МХП») | uk_UA |
dc.title.alternative | Management of the competitiveness of an enterprise (based on the materials of Private JSC "MHP") | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титули_Нечеса.pdf | 327,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Д_Нечеса_ок.pdf | 46,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.