Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166592
Назва: Розробка конструкції робота-доставщика із застосуванням САПР SolidWorks
Автори: Гончарова, С. О.
Захарова, Д. Р.
Ключові слова: робот-доставщик;САПР SolidWorks
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Гончарова С. О. Розробка конструкції робота-доставщика із застосуванням САПР SolidWorks / Гончарова С. О., Захарова Д. Р. // Молодь: наука та інновації : матеріали ХІ Міжнародної науково-технічної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 22–24 листопада 2023 року. – Дніпро : НТУ ДП, 2023. – Т. 2. – С. 151.
Короткий огляд (реферат): Роботи-доставщики можуть слугувати в комерційному секторі за для зменшення часу доставки, а також для збільшення швидкості надання замовлень, також роботи використовують задля надання гуманітарної допомоги у важкодоступних областях. Зокрема важливе значення роботів-доставщиків дуже поширене в медицині, додатково в воєнних галузях. Наразі роботи-доставщики дуже актуальні через наявність воєнних дій, особливість роботів доставщиків полягає в тому, що вони легко проходять на небезпечні, або на непрохідну місцевість. Окрім цього важливим фактором є зменшення чисельності жертв, через відсутність людей які зазвичай займаються перевезенням амуніції та лікарських засобів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166592
Розташовується у зібраннях:Секція 4 – Інжиніринг і дизайн в машинобудуванні

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Молодь_2023_том_2_final_v-151.pdf327,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.