Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166936
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorRasulov, K. I.-
dc.contributor.authorKryshchyk, O. V.-
dc.date.accessioned2024-05-22T08:16:39Z-
dc.date.available2024-05-22T08:16:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationRasulov K. I. Development of the technology for the production of a medicinal product based on hops cones / Rasulov K. I., Kryshchyk O. V.// «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 394uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166936-
dc.description.abstractDiseases of the digestive system remain one of the most urgent health care problems in Ukraine and the world. The modern rhythm of life, improper and untimely nutrition, smoking, excessive consumption of alcoholic beverages, stress, adverse ecology often lead to the development of diseases of the gastrointestinal tract. According to statistical data, the number of patients with gastroenterological pathology increases annually. The most common diseases of the gastrointestinal tract today are gastritis and peptic ulcer disease.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectлікарський засібuk_UA
dc.subjectзахворювання органів травленняuk_UA
dc.subjectпроблем охорони здоров'яuk_UA
dc.titleDevelopment of the technology for the production of a medicinal product based on hops conesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk615.1:615.32uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція «Хімічні, біохімічні та медичні технології»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scientific_Spring_2024-394.pdf311,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.