Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166985
Назва: Формування цифрових компетентностей персоналу бізнес-організації за рекомендаціями європейського союзу
Автори: Власов, І. Д.
Вагонова, О. Г.
Ключові слова: Європейський Союз;конкрурентноспроможність;бізнес-організація;підприємство
Дата публікації: 2024
Видавництво: НТУ ДП
Бібліографічний опис: Власов І. Д. Формування цифрових компетентностей персоналу бізнес-організації за рекомендаціями європейського союзу / Власов І. Д., Вагонова О. Г. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 396-397
Короткий огляд (реферат): Суттєвим чинником зростання повоєнної національної економіки та конкурентоспроможності підприємництва є впровадження та поширення інновацій, що пов’язані з діджиталізацією бізнес-процесів. Зокрема, застосування сучасних програмних продуктів (SAP, SAP Business One, Neaktor, jSolutions, Бітрікс24, BAS ERP, Microsoft Dynamics 365 тощо) створюють умови для інтеграції фінансово-економічних та управлінських процесів, сприяють формуванню центрів обробки даних, забезпечують електронний документообіг. У результаті відбувається докорінна зміна взаємодії та перерозподіл функціонального навантаження персоналу та посадових обов’язків працівників бізнес-структур. Зазначені інформаційні продукти розширюють їх функціональні можливості. Наприклад, електронний документообіг надає можливість забезпечити конфіденційність інформації, робити її доступною для ширшого чи вужчого кола осіб, підвищити оперативність прийняття і виконання рішень, звільнити час для керівників і менеджерів різних рівнів, скоротити час обробки документів тощо
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166985
Розташовується у зібраннях:Секція «Підприємництво та торгівля»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scientific_Spring_2024-396-397.pdf383,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.