Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166985
Назва: | Формування цифрових компетентностей персоналу бізнес-організації за рекомендаціями європейського союзу |
Автори: | Власов, І. Д. Вагонова, О. Г. |
Ключові слова: | Європейський Союз;конкрурентноспроможність;бізнес-організація;підприємство |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Власов І. Д. Формування цифрових компетентностей персоналу бізнес-організації за рекомендаціями європейського союзу / Власов І. Д., Вагонова О. Г. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 396-397 |
Короткий огляд (реферат): | Суттєвим чинником зростання повоєнної національної економіки та конкурентоспроможності підприємництва є впровадження та поширення інновацій, що пов’язані з діджиталізацією бізнес-процесів. Зокрема, застосування сучасних програмних продуктів (SAP, SAP Business One, Neaktor, jSolutions, Бітрікс24, BAS ERP, Microsoft Dynamics 365 тощо) створюють умови для інтеграції фінансово-економічних та управлінських процесів, сприяють формуванню центрів обробки даних, забезпечують електронний документообіг. У результаті відбувається докорінна зміна взаємодії та перерозподіл функціонального навантаження персоналу та посадових обов’язків працівників бізнес-структур. Зазначені інформаційні продукти розширюють їх функціональні можливості. Наприклад, електронний документообіг надає можливість забезпечити конфіденційність інформації, робити її доступною для ширшого чи вужчого кола осіб, підвищити оперативність прийняття і виконання рішень, звільнити час для керівників і менеджерів різних рівнів, скоротити час обробки документів тощо |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/166985 |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Підприємництво та торгівля» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Scientific_Spring_2024-396-397.pdf | 383,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.