Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167003
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горпинич, А. О. | - |
dc.contributor.author | Вініченко, І. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-28T08:46:31Z | - |
dc.date.available | 2024-05-28T08:46:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Горпинич А. О. Другий рік війни: стан та тенденції змін вітчизняного ресторанного бізнесу / Горпинич А. О., Вініченко І. І. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 398-399 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167003 | - |
dc.description.abstract | Відкрита воєнна агресія росії, яка триває третій рік, впливає на усі сфери життя українців, і ресторанний̆ ринок не став виключенням. Адже тепер бізнесу для того, щоб не тільки вижити в жорстких умовах, а і вибудовувати в подальшому траєкторію свого руху потрібно набагато більше адаптивності, гнучкості та інноваційних технологічних, організаційних, фінансово-економічних рішень. Слід відзначити, що ресторанне господарство як сектор реальної економіки, надав приклад успішності реалізації заходів антикризового управління. Якщо після вторгнення ворога на територію України в лютому 2022 р. майже всі ресторани та кафе тимчасово припинили свою роботу, то за 3 місяці з початку повномасштабної війни відкрилося 70% закладів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | воєнний стан | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | економіка | uk_UA |
dc.title | Другий рік війни: стан та тенденції змін вітчизняного ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 338.48:640.43 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Підприємництво та торгівля» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Scientific_Spring_2024-398-399.pdf | 309,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.