Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167012
Назва: | Роль соціальних мереж у формуванні бренда підприємства туристичної сфери |
Автори: | Макаров, І. О. Діденко, А. В. |
Ключові слова: | соціальні мережі;бренд підприємства туристичної сфери;бренд компанії |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Макаров І. О. Роль соціальних мереж у формуванні бренда підприємства туристичної сфери / Макаров І. О. , Діденко А. В. //«Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 196-197. |
Короткий огляд (реферат): | Соціальні мережі стали невід’ємною складовою у веденні бізнесу, оскільки щодня мільйони людей заходять у соціальні мережі, де щохвилини користувачі бачать продукти, які компанії хочуть рекламувати. Компанії можуть дізнатися, чи подобається людям певний продукт, використовуючи цільову рекламу, націлену на людей, зацікавлених у цьому продукті. А користувачам зручно спілкуватися з друзями та робити покупки. Не стають винятком і туристичні підприємства, оскільки новітні технології дають можливість покращувати досвід та задоволеність постійних клієнтів туристичної фірми, що зміцнює імідж підприємств на конкурентному ринку, та залучити ширшу аудиторію до споживання туристичних послуг. Автори статті [1] зазначають про важливість формування бренду компанії, і у разі його успішного створення, він стає ефективним інструментом підвищення конкурентоспроможності суб’єктів туристичної діяльності та допомагає створити унікальні можливості для задоволення запитів туристів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167012 |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Економіка і управління» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Scientific_Spring_2024-196-197.pdf | 424,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.