Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167051
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДатченко, Є. О.-
dc.contributor.authorБілоусов, Д. В.-
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-06-04T08:27:59Z-
dc.date.available2024-06-04T08:27:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДатченко Є. О. Ключові технологічні інновації закладів гостинності / Датченко Є. О., Білоусов Д. В., Якименко-Терещенко Н. В. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 422-423uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167051-
dc.description.abstractТехнологічні бюджети сучасних готельних мереж та крупних готельних компаній щорічно зростають. Біля 70 % власників готелів вважають, що новітні технології – основа успіху у спілкуванні із гостями та основа конкурентоспроможності закладу. Саме тому, широке використання отримують рішення на основі штучного інтелекту та Інтернету речей, доповненої і віртуальної реальності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.titleКлючові технологічні інновації закладів гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk640.43:338.48uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція «Туризм, рекреація та гостинність»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scientific_Spring_2024-422-423.pdf498,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.