Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167052
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копейченко, Є. А. | - |
dc.contributor.author | Якименко-Терещенко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-04T08:34:19Z | - |
dc.date.available | 2024-06-04T08:34:19Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Копейченко Є. А. Сучасні тренди в розвитку діджиталізації та автоматизації ресторанного обслуговування / Копейченко Є. А., Якименко-Терещенко Н. В. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 424-426 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167052 | - |
dc.description.abstract | Умови сучасної індустрії ресторанного бізнесу вимагають від компаній виведення заходів щодо обслуговування клієнтів на якісно новий рівень. Зважаючи на складну економічну ситуацію та зростання конкуренції, традиційні методи ведення бізнесу вже не гарантують зростання прибутковості, а інколи навіть не забезпечують збереження життєздатності підприємства на досягнутому рівні. Така ситуація спонукає представників ресторанного бізнесу аналізувати тенденції сучасного світу та впроваджувати у свою діяльність новітні методи та способи ведення бізнесу. У цьому контексті одним із ефективних напрямків трансформації бізнес-процесів є діджиталізація, метою якої є переведення частини процесів у цифрове середовище. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НТУ ДП | uk_UA |
dc.subject | автоматизація рестораного обслуговування | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Сучасні тренди в розвитку діджиталізації та автоматизації ресторанного обслуговування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.identifier.udk | 681.518.54 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Секція «Туризм, рекреація та гостинність» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Scientific_Spring_2024-424-426.pdf | 387,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.