Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКопейченко, Є. А.-
dc.contributor.authorЯкименко-Терещенко, Н. В.-
dc.date.accessioned2024-06-04T08:34:19Z-
dc.date.available2024-06-04T08:34:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКопейченко Є. А. Сучасні тренди в розвитку діджиталізації та автоматизації ресторанного обслуговування / Копейченко Є. А., Якименко-Терещенко Н. В. // «Наукова весна» 2024 : матеріали 14 Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року. – Дніпро : НТУ «ДП», 2024. – С. 424-426uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167052-
dc.description.abstractУмови сучасної індустрії ресторанного бізнесу вимагають від компаній виведення заходів щодо обслуговування клієнтів на якісно новий рівень. Зважаючи на складну економічну ситуацію та зростання конкуренції, традиційні методи ведення бізнесу вже не гарантують зростання прибутковості, а інколи навіть не забезпечують збереження життєздатності підприємства на досягнутому рівні. Така ситуація спонукає представників ресторанного бізнесу аналізувати тенденції сучасного світу та впроваджувати у свою діяльність новітні методи та способи ведення бізнесу. У цьому контексті одним із ефективних напрямків трансформації бізнес-процесів є діджиталізація, метою якої є переведення частини процесів у цифрове середовище.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНТУ ДПuk_UA
dc.subjectавтоматизація рестораного обслуговуванняuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleСучасні тренди в розвитку діджиталізації та автоматизації ресторанного обслуговуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.udk681.518.54uk_UA
Розташовується у зібраннях:Секція «Туризм, рекреація та гостинність»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scientific_Spring_2024-424-426.pdf387,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.