Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167164
Назва: Збірник індивідуальних завдань для дисциплін «Datamining»
Автори: Пістунов, І. М.
Ключові слова: основні методи дейтамайнінгу;дейтамайнінг;електронні таблиці Excel
Дата публікації: 2025
Видавництво: НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Пістунов І. М. Збірник індивідуальних завдань для дисциплін «Datamining» : метод. вказівки / І. М. Пістунов. – Дніпро : НТУ «ДП», 2025. – 25 с.
Короткий огляд (реферат): В посібнику розглядається основні методи дейтамайнінгу, які включають в себе такі дисципліни як інформатика та комп’ютерна техніка, економетрика, теорія ймовірності, економічна кібернетика, кластерний аналіз, нейронні сітки, прогнозування часових рядів. Наведено приклади розрахунків із застосування електронних таблиць Excel. Призначено для студентів всіх спеціальностей. Збірник скомпоновано для практичних чи лабораторних занять із застосуванням комп’ютерної техніки. Призначений для студентів вищих учбових закладів і може бути корисним для фінансистів, економістів, плановиків, менеджерів та маркетологів. Посібник базується на літературних джерелах вітчизняних, зарубіжних авторів, ресурсах Інтернету та на досвіді викладання дисципліни «Смарт-технології для економії» в Державному НТУ «ДП».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167164
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та економічної кібернетики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Datamining_Ind_task_repaired.pdf238,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
DM_Lab.zip219,06 kBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.