Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167205
Назва: Системний аналіз та практичне застосування розподілу та сегментацій ринку комп’ютерної техніки для застосунку інтернет-магазину за допомогою мови програмування Java
Автори: Бантюк, Ігор
Ключові слова: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ;сегментація;ринок;інтернет-магазин;Java
Дата публікації: 20-чер-2024
Короткий огляд (реферат): Об’єктом дослідження є системний аналіз та практичне застосування розподілу та сегментації ринку комп’ютерної техніки для застосунку інтернет-магазину за допомогою мови програмування Java.
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та застосування методів розподілу та сегментації ринку комп’ютерної техніки для підвищення ефективності продажів через інтернет-магазин.
Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у покращенні стратегій сегментації ринку та розподілу товарів для забезпечення більш ефективного функціонування інтернет-магазину в умовах сучасного конкурентного середовища електронної комерції.
Опис: В інформаційно-аналітичному розділі описано системний аналіз ринку комп’ютерної техніки, визначені ключові сегменти споживачів, проведено аналіз конкурентного середовища. У спеціальному розділі наведено методи та алгоритми сегментації ринку, використані в роботі для оптимізації розподілу товарів і вдосконалення маркетингових стратегій інтернет-магазину. Також розглянуто практичні варіанти застосування цих методів на прикладі конкретного інтернет-магазину комп'ютерної техніки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167205
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_БантюкІгор(24).pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.