Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167212
Назва: Аналіз та оптимізація роботи підприємства сфери громадського харчування
Автори: Павленко, Антон
Ключові слова: АНАЛІЗ ЧУТЛИВОСТІ;БІЗНЕС–ПРОЦЕС;АНАЛІЗ СЦЕНАРІЇВ;NPV;ризик;оптимізація
Дата публікації: 20-чер-2024
Короткий огляд (реферат): Метою цієї кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності роботи підприємства. Для цього необхідно вирішити ряд задач: 1) провести аналіз об’єкту дослідження, та виявити актуальні для нього задачі. 2) провести комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесами.
Методи дослідження: аналіз чутливості (уразливості), аналіз сценаріїв, методи аналізу часових рядів, моделювання бізнес–процесів.
Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонована математична модель визначення ефективності діяльності дозволяє розробляти стратегії управління протидії ризикам
Опис: У спеціальному розділі розроблено математичну модель визначення ефективності діяльності, проведено комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесами
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167212
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_ПавленкоАнтон(2024).pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.