Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167212
Назва: | Аналіз та оптимізація роботи підприємства сфери громадського харчування |
Автори: | Павленко, Антон |
Ключові слова: | АНАЛІЗ ЧУТЛИВОСТІ;БІЗНЕС–ПРОЦЕС;АНАЛІЗ СЦЕНАРІЇВ;NPV;ризик;оптимізація |
Дата публікації: | 20-чер-2024 |
Короткий огляд (реферат): | Метою цієї кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності роботи підприємства. Для цього необхідно вирішити ряд задач: 1) провести аналіз об’єкту дослідження, та виявити актуальні для нього задачі. 2) провести комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесами. Методи дослідження: аналіз чутливості (уразливості), аналіз сценаріїв, методи аналізу часових рядів, моделювання бізнес–процесів. Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що запропонована математична модель визначення ефективності діяльності дозволяє розробляти стратегії управління протидії ризикам |
Опис: | У спеціальному розділі розроблено математичну модель визначення ефективності діяльності, проведено комплексний аналіз можливих ризиків та запропонувати інструменти антикризового управління бізнес–процесами |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167212 |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бак124_ПавленкоАнтон(2024).pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.