Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167223
Назва: Моделювання біотехнічного виробу, властивостей його матеріалу та дослідження у Autodesk Inventor : методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Комп’ютерний інжиніринг у матеріалознавстві» для бакалаврів спеціальності 132 «Матеріалознавство»
Автори: Онищенко, С. В.
Слупська, Ю. С.
Чечель, Т. О.
Ключові слова: побудова тривимірної моделі;біотехнічний виріб;Autodesk Inventor;побудова сітки скінчених елементів;задання граничних умов;дослідження моделі біотехнічного виробу;моделювання властивостей матеріалу;дослідження параметрів міцності;дослідження параметрів жорсткості;дослідження параметрів надійності;комп’ютерний інжиніринг;матеріалознавство
Дата публікації: 2023
Видавництво: Видавництво НТУ "ДП"
Бібліографічний опис: Онищенко С. В. Моделювання біотехнічного виробу, властивостей його матеріалу та дослідження у Autodesk Inventor : методичні рекомендації до проведення лабораторних робіт з дисципліни «Комп’ютерний інжиніринг у матеріалознавстві» для бакалаврів спеціальності 132 «Матеріалознавство» [Електронний ресурс] / С. В. Онищенко, Ю. С. Слупська, Т. О. Чечель ; Міністерство освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка». – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – 39 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто теми лабораторних робіт «Побудова тривимірної моделі біотехнічного виробу у Autodesk Inventor», «Побудова сітки скінчених елементів біотехнічного виробу у Autodesk Inventor», «Задання граничних умов для дослідження моделі біотехнічного виробу у Autodesk Inventor», «Моделювання властивостей матеріалу моделі біотехнічного виробу для дослідження у Autodesk Inventor» та «Дослідження параметрів міцності, жорсткості та надійності та аналіз результатів у Autodesk Inventor» дисципліни «Комп’ютерний інжиніринг у матеріалознавстві» для бакалаврів спеціальності 132 «Матеріалознавство».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167223
Розташовується у зібраннях:Кафедра механічної та біомедичної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КІМЗ методичка Inventor ред1.pdf2,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.