Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167253
Назва: Системний аналіз в проектуванні та оптимізації веб-сайтів з використанням Angular
Автори: Кукла, Надія
Ключові слова: Angular;СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ;веб-каталог;NLP
Дата публікації: лип-2024
Короткий огляд (реферат): Метою даної кваліфікаційної роботи є створення веб-каталогу для забезпечення швидкого доступу до якісної та актуальної інформації освітньої тематики для науковців, викладачів, практикуючих спеціалістів та студентів. Застосування методів системного аналізу забезпечує комплексний підхід до проектування та розробки, охоплюючи всі етапи починаючи від визначення потреб користувачів і закінчуючи кінцевою реалізацією проекту. Такий підхід гарантує ефективність та якість проектування, забезпечуючи врахування всіх необхідних аспектів і вимог до проекту.
Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, розроблений веб-каталог допоможе задовольнити потреби учасників освітнього процесу в швидкому доступі до актуальної та достовірної інформації.
Опис: У спеціальному розділі здійснено проектування та розробка веб-каталогу. Розроблено програмне забезпечення, яке здійснює генерацію наборів ключових слів за описом публікацій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167253
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_КуклаНадія(2024).pdf1,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.