Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167258
Назва: Проект створення виробничого комплексу для крупногабаритних деталей на основі адитивних технологій
Автори: Беліменко, Георгій
Ключові слова: АДИТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ;СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ
Дата публікації: лип-2024
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є розробка та впровадження виробничого комплексу на основі адитивних технологій, використовуючи методологію проектного менеджменту.
Мета даної кваліфікаційній роботи полягає у розробці та обґрунтуванні створення виробничого комплексу на основі адитивних технологій для подальшого використання у виробництві металоконструкцій.
Реалізація даного проекту дозволить вирішити проблему потреби підприємств у вдосконалені методів виробництва великогабаритних виробів, які дозволяють зменшити строк та вартість виробництва, що позитивно вплине на конкурентоспроможність українських підприємств.
Опис: У кваліфікаційній роботі розглянуто здійснення комплексного обґрунтування і розробки проекту створення виробничого комплексу на основі адитивних технологій. Даний виробничий комплекс розробляється для впровадження на підприємствах машинобудівної та аерокосмічної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167258
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_БеліменкоГеоргій(2024).pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.