Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167260
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Красіліч, Вікторія | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-05T16:18:30Z | - |
dc.date.available | 2024-07-05T16:18:30Z | - |
dc.date.issued | 2024-07 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167260 | - |
dc.description | У спеціальному розділі побудовано модель бізнес-процесів за допомогою AllFusion Process Model, побудовано модель даних OLAP, написано міри на мові DAX, створено звіти за допомогою Power BI, побудовано прогноз на 2024 рік. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою даної кваліфікаційної роботи є аналіз та автоматизація діяльності малого харчового бізнесу з використанням OLAP кубу для покращення рентабельності та ефективності бізнесу. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методи дослідження: моделювання бізнес-процесів за допомогою AllFusion Process Model, створення програмного забезпечення підтримки прийняття рішення за допомогою технології OLAP, створення мір за допомогою спеціалізованої мови програмування DAX, створення візуалізації даних за допомгою Power BI, прогнозування за допомогою моделі SARIMA та методом експоненціального згладжування, принципи об'єктно-орієнтованого програмування на мові Python. | uk_UA |
dc.description.abstract | Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що використання OLAP кубів для аналізу даних у харчовому виробництві дозволяє керівникам та аналітикам більш ефективно управляти виробничими процесами. Агрегування даних у багатовимірних структурах забезпечує швидкий доступ до інформації для прийняття рішень, що може сприяти зниженню витрат та оптимізації ресурсів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | OLAP | uk_UA |
dc.subject | СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ | uk_UA |
dc.subject | АНАЛІЗ ДАНИХ | uk_UA |
dc.subject | ПРОГНОЗУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.title | Аналіз та автоматизація діяльності з використанням OLAP кубу в умовах харчового виробництва | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2023-2024 навчальний рік |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бак124_КрасілічВікторія(2024).pdf | 2,6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.