Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167265
Назва: Аналіз та розробка бізнес-моделі для дитячої школи програмування "KidsInIT"
Автори: Прус, Олександр
Ключові слова: бізнес-модель;СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ
Дата публікації: лип-2024
Короткий огляд (реферат): Метою даної кваліфікаційної роботи є аналіз та розробка комплексної бізнес-моделі для відкриття дитячої школи програмування «KidsInIT» у сільській місцевості, та додаткова розробка програмного забезпечення для персоналізованого підбору курсів.
Практична цінність отриманих результатів полягає у запропонованому комплексному та практичному рішенні щодо покращення якості освіти для дітей із сільської місцевості у IT-сфері.
Предметом дослідження є методи системного та проектного аналізу в процесі створення бізнес-моделі дитячої школи програмування.
Опис: У спеціальному розділі проведено системний аналіз та дослідження проблеми повної загальної середньої освіти в Україні. Запропоновано шляхи вирішення виявленої проблеми. Розроблено бізнес-модель та бізнес-план для створення школи програмування для дітей у сільській місцевості. Створено програмне забезпечення для автоматизації підбору персоналізованих курсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167265
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_ПрусОлександр(2024).pdf2,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.