Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167271
Назва: Планування ремонтів виробничої лінії підприємства Mercedes-Benz на основі Марківських процесів прийняття рішень
Автори: Піпа, Катерина
Ключові слова: Планування;СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ;прийняття рішень
Дата публікації: лип-2024
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності роботи виробничої лінії за рахунок розробки алгоритмів для прийняття оптимального рішення в необхідності ремонту.
Методами дослідження є методи пошуку оптимальної стратегії, а саме: метод повного перебору, метод ітерацій по стратегіям без дисконтування та з дисконтуванням та метод лінійного програмування.
Значення роботи для науки і практики полягає в тому, що застосовані методи допомагають підприємству прийняти вірне рішення на рахунок необхідності виконання ремонтів виробничої лінії, для того, щоб підвищити її ефективність, мінімізувати простої та отримувати максимальний прибуток.
Опис: Спеціальний розділ складається з розрахунків методів для знаходження оптимальної стратегії планування ремонтів з урахуванням прибутків за збитків від виконання ремонту та максимізації прибутку
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167271
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_ПіпаКатерина(2024).pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.