Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167292
Назва: Інтелектуальна система вибору оптимальної стратегії управління запасами в умовах підприємств оптово-роздрібної торгівлі
Автори: Микитчук, Степан
Ключові слова: Інтелектуальна система;СТРАТЕГІЯ;СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ
Дата публікації: лип-2024
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи: створення інтелектуальної системи для автоматизації процесу управління запасами на підприємстві.
Актуальність обраної теми полягає в тому, що задача управління запасами є однією з найважливіших на сьогодні серед задач управління підприємством.
Практична цінність отриманих у роботі результатів полягає у можливості гнучкого врахування факторів, що впливають на формування запасів на підприємствах з широким асортиментом продукції. За рахунок цього з’являється можливість значно зменшити обсяги сумарних затрат, пов’язаних із замовленням і зберіганням товарів та обсяг обчислень, які з цим пов’язані.
Опис: У спеціальному розділі наведені теоретичні відомості щодо багатофакторного аналізу, описані методи та алгоритми вирішення поставленої задачі, а також проведені процедури багатофакторного аналізу, вибору найбільш оптимальної моделі управління запасами, прогнозування попиту та аналіз номенклатури запасів. Розроблена інтелектуальна система виявлення оптимального розміру замовлення та точок поновлення запасу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167292
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_МикитчукСтепан(2024).pdf1,55 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.