Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167293
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРодіонов, Віталій-
dc.date.accessioned2024-07-09T16:48:51Z-
dc.date.available2024-07-09T16:48:51Z-
dc.date.issued2024-07-
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167293-
dc.descriptionРобота включає в себе два розділи. В інформаційно–аналітичному розділі проведено аналітичний огляд літератури, описано об’єкт дослідження, проблематику, обґрунтовано обрані методи вирішення поставленої задачі.uk_UA
dc.description.abstractМета робота – підвищення ефективності роботи підприємства в сфері громадського харчування за рахунок розробки практичних рекомендацій щодо прийняття управлінських рішень.uk_UA
dc.description.abstractМетоди дослідження: методи синтезу, логічного узагальнення, критичного аналізу та порівняння, системного підходу, метод аналізу ієрархій, методи та критерії прийняття рішень в умовах невизначеності.uk_UA
dc.description.abstractПрактична цінність роботи полягає у розробці рекомендацій для підвищення ефективності роботи підприємств в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectСистемний аналізuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.titleСистемний аналіз підприємства в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеностіuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бак124_РодіоновВіталій(2024).pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.