Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167328
Назва: Нові підходи у формуванні музейних колекцій мінералів і гірських порід
Автори: Шульга, Богдан Олексійович
Ключові слова: МУЗЕЙ;МІНЕРАЛ;КОЛЕКЦІЙНИЙ ЗРАЗОК;ФОСИЛІЯ;ГІРСЬКА ПОРОДА;ЕКСПОЗИЦІЯ;ВІТРИНА;ГЕОСПАДЩИНА
Дата публікації: лип-2024
Бібліографічний опис: Шульга Б.О. Нові підходи у формуванні музейних колекцій мінералів і гірських порід: Дипломна робота бакалавра/ Шульга Б.О. -Дніпро. 2024. - 65 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність. Музеї геолого-мінералогічного спрямування у сучасній світовій практиці переживають етап переосмислення і трансформації. Це стосується як надходження колекційного матеріалу, так і його представлення в експозиціях і роботи з відвідувачами. Виходячи з актуальних даних, вітчизняні музеї подібного профілю мають ряд проблем з фінансуванням, поповненням власних колекцій, поданням інформації відвідувачам на сучасному рівні технічних досягнень тощо. Мета роботи: на основі аналізу сучасних кейсів трансформації музейного простору розробити заходи з оновлення колекцій фосилій, мінералів і гірських порід (на прикладі геологічного музею НТУ Дніпровська політехніка).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167328
Розташовується у зібраннях:2023-2024 навчальний рік

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шульга Б.О_103-20-1.pdf2,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.