Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167479
Назва: Дослідження впливу культури взаємозв’язків між суб’єктами навчального процесу на успішність академічної групи
Автори: Короткова, Д. О.
Коряшкіна, Л. С.
Ключові слова: методика розрахунку ризику;соціометрія;анкетування
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Короткова Д. О. Дослідження впливу культури взаємозв’язків між суб’єктами навчального процесу на успішність академічної групи / Короткова Д. О., Коряшкіна Л. С. // Інформаційні технології: теорія і практика : тези доповідей I (VII) міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених (Дніпро 20-22 березня 2024) – Дніпро : Свідлер А.Л., 2024. – С. 82-86.
Короткий огляд (реферат): В даній роботі запропонована методика розрахунку ризику погіршення успішності студентів і відрахування їх з причин академічних заборгованостей протягом навчального процесу за інформацією про їх психологічні портрети, початкові рівні відповідальності, самоорганізованості, мотивації до навчання, динаміку і тісноту взаємозв’язків між студентами, куратором та адміністрацією (деканатом) навчального закладу. Всі вихідні дані передбачається отримувати за результатами вступної кампанії, психологічного та соціометричного анкетування на різних етапах становлення і формування міжособових стосунків в групі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167479
Розташовується у зібраннях:I (VII) МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ І МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА» 20 – 22 БЕРЕЗНЯ 2024 р (Дніпро - Україна)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ІТТП-2024-83-87.pdf535,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.